11.12.11

söndag

Håhhå hörni. Idag vaknade jag allt för sent, och sedan dess har jag sytt, sytt, sytt. Jag har som vanligt lämnat allt till sista minuten, och även om jag vet (okej, hoppas) att jag kommer att hinna bli klar med alla plagg till fredagen känns det aningen surt just nu. Speciellt då precis allt har bråkat. Nåja, ett par shorts är så gott som klara (förutom dragkedjan som bara vägrar fästa sig snyggt). Imorgon blir en lång dag.Nu finns förresten filmen från Bloggpriset 2011 uppe på Yle Arenan. Det var sjukt nervöst att se på, haha. Men så farligt dåligt var inte mitt tacktal ändå. För att ge lite ris så tycker jag att dom borde ha tagit med alla prisutdelartal, slideshows och tacktal och gärna intervjuerna på scen. Dom hade klippt bort himla mycket vilket var synd. Jag skulle gärna ha hört de andra igen då jag inte kommer ihåg så mycket, antagligen på grund av nervositet. Märkte nyss att dom kallar mig Catti i den senare slideshowen också, what? Men, jag är glad att mitt tacktal kom med!

Nu ska jag knapra i mig några surskorpor och göra en to-do-lista. Jag hoppas på bra flow imorgon och inga krånglande dragkedjor...

2 kommentarer:

Hannasvirrvarr sa...

Jo, det där med Catti reagerade jag på redan på galan men jag var inte helt säker om jag hörde rätt. Haha. Nåja, äran hålls iaf inom familjen ;)

mm sa...

Jag tror de läser en snutt av din text, där du nämner Catti :-)