21.3.12

ett gäng loppisbilder

Idag hoppade vi i bilen och körde runt till en massa loppisar här i Åbotrakten. Det var sjukt länge sen sist! Jag tog såklart med kameran och knäppte lite bilder.


På en vind i Lundo hängde en massa vintageplagg i fina färger


jag drogs såklart till dom pudriga och mintfärgade plaggen.Den dagen jag har ett eget hobbyrum kommer jag att inhandla massvis med material på loppis, speciellt dragkedjor och tyger... vill ha en massa att välja mellan!Jag kärade ner mig i den här burken från Rörstrand. Tyvärr är 15€ lite väl mycket att lägga på en burk just nu, hur fin den än är... Serien skulle dock vara kul att börja samla på.


mera pysselmaterial


och gamla leksakerljuvliga trådrullarDen här 50-talssoffan finns på Liedon kierrätyskeskus för löjliga 21€. Så kör dit fort fort om ni vill ha den!
Pixelbananer, varför inte?

Själv hittade jag inget förutom flera kupade champagneglas. Så det kliar fortfarande i fingrarna. Kanske jag hinner förbi några i helgen. Ska även försöka få ihop ett inlägg om Åbos loppisar!

8 kommentarer:

Hannasvirrvarr sa...

Härligt! Det där loppiset i Lundo som finns precis mittemot en busshållplats (visst var ni där?). Dit hann jag in några gånger när jag vikarierade på Folkhälsans dagis i Lundo, alldeles underbart. Den där provdockan såg ju intressant ut, minns du pris?

Och oj vad jag saknar Åbotraktens loppisar!

Nanó sa...

Aah saknar att ga pa loppis :( har finns det INGA bra loppisar

Red sa...

Hanna - ja jag tror det är det du menar, det är i ett stort trähus med vind och knarrande trägolv! Det är underbart. Jag hittade inget pris på dockan så jag kan tyvärr inte säga, men jag tippar på att den är billig för allt annat var billigt där på det stället - soffan t.ex. :)

Nanó - håll ut lite till, du kan ju gå en massa sen i sommar!

Sofia-Sobeide sa...

Har du nån adress eller namnet på loppiset i Lundo? Ser ut som om det vore värt ett besök :D...

Red sa...

Sofia-Sobeide - Det ena, med vindsvåningen, heter Osto- ja myyntilike Simolin och finns på adressen Kievarintie 2, 21420 LIETO.

Det andra finns på adressen Teollisuuskuja 2 A, Nuolemo, Lieto. Det heter tydligen Kisällikellari (?). Funkar som en sorts kierrätyskeskus. Lycka till :)

Laura K sa...

ett åbo loppis inlägg skulle vara hur bra som hälst! :)

Sofia-Sobeide sa...

Tack! Det var det med vindsvåningen jag funderade på. Men kanske det får bli en Lundo loppisrunda nåt slag :)

Red sa...

Laura - ska försöka fixa ett den här helgen :)

Sofia - kul!