7.3.12

great timing

Efter att ha spenderat många timmar i skolan igår trots feber så ligger jag nu totaldäckad här hemma efter en helvetisk natt av täppt näsa och uppsvullen hals. Hemskt frustrerande att vara sjuk när man absolut måste vara på vissa lektioner för att få kursen...

Nåja, nu ska jag försöka kurera mig så gott det går, borde vara på plats imorgon igen och måste vara på plats på fredag. Då har jag dessutom en arbetsintervju, så nu håller vi verkligen tummarna att detta inte bryter ut till värsta influensan.

Arbetsintervjun är för övrigt en gruppintervju. Jag vet av erfarenhet att sådana är extra knepiga, eftersom man inte bara ska visa att man passar bra till jobbet, utan dessutom måste få muntur och verka intressantare än de andra. Trevligt.

3 kommentarer:

Liisa Mendelin sa...

Åh stackarn! Här kommer ett tips som funkade förvånansvärt bra för mig när jag var sjuk (det låter lite härsket, men känns förvånansvärt bra att dricka när man är sjuk): Häll hett vatten i mugg med MYCKET citronsaft och honung. Pressa i så många vitlöksklyftor du förmår, ju fler desto skrajare blir bacillerna!

Red sa...

Liisa - oj oj... jag tror jag byter ut vitlöksklyftorna mot carmolisdroppar, jag är sjukt dålig på allt som smakar obehagligt... får kväljningar av bara tanken! Vitlök i maten är dock mer än okej, så jag satsar på det istället ;)

tack för tipset!

Nanó sa...

Jag är själv på väg att bli flunssig och kurerar mig med echinacea, c-vitamin och grönt te. Särskilt grönt te är ju bra när man blir sjuk. Min favvo är grönt te med pepparmint, kostar en, två euro i kinakaupporna i Antwerpen och man får en supergullig plåtburk med på köpet. Har du druckit grönt te med pepparmint nån gång? Om inte så skickar jag gärna en burk åt dig, det kostar typ ingenting!