12.3.12

plötsligt händer det

Idag hände det något fantastiskt. Jag fick ett telefonsamtal och fick veta att jag fått jobbet (jag var ju på en gruppintervju på fredag). Jag var 100% säker på att jag inte skulle få det, eftersom min finska knagglade som bara den och det fanns två andra tjejer på intervjun som liksom bara verkade så perfekta. Men så ringer han och säger att det är mig dom valt. Ni kan inte förstå hur glad jag är! Efter åratal av intervjuer och ständiga nej, tyvärr är du inte den vi söker.

Dessutom tyckte han att jag medan jag ännu har skola skall jobba 10h/vecka (istället för 20h som var meningen från början) så att jag inte skall missa så mycket skola, och sedan jobba mera på sommaren.

Så på onsdagen ska jag och skriva på ett arbetskontrakt för deltids - och sommarjobb på UFF! Jag kommer att få kassaerfarenhet och dessutom spendera en massa tid med att packa upp en massa second hand-kläder och textilier (!!!). Chefen verkade dessutom som en härlig kvinna med bra humor.Dessutom har solen skinit hela dagen och det har doftat vår. Lycka!

8 kommentarer:

Liisa Mendelin sa...

Åh, va roligt! Jag har själv nu som då lekt med tanken att söka jobb där, för att det skulle vara så himla kul att få peta på alla gamla kläder och få se vem det sist och slutligen är som köper dem. Och för att typerna som jobbar där verkar så sköna och coola, jag tänker liksom att sånt smittar av sig. Grattis massor, du är verkligen perfekt för jobbet!

Emman sa...

Grattis! Ibland tror jag att det är meningen att man ska få en massa nej så att man får möjlighet att få ett ja när det är rätt på riktigt.

Hannasvirrvarr sa...

Men åååå vad roligt! Så glad för dig, stort grattis. Perfekt jobb!

Anonym sa...

grattis!roligt att höra :)

-johanna-

Johanna sa...

Grattis, grattis! Hoppas du komer att trivas bra!

hani sa...

grattis! det kommer passa dig perfekt!

Red sa...

Tack ska ni ha allihopa! :)

S.L. Gabriel sa...

Vad fantastiskt skönt det måste kännas!