14.12.11

inte nöjd

Jag känner mig deprimerad. Jag har nu gjort femtielva mönster och proton, och sytt upp 3,5 plagg. Vet ni vad? Jag är nöjd med ett av dem. Ett par shorts. Som jag testade på Catti och dom satt som en smäck dessutom.

Men, resten. Jag vill inte lämna in dem, vill inte bli bedömd för dem och jag vill absolut inte ställa ut dem på textil- och modemässan i Riga i April då jag verkligen inte tycker om dem. Det är egentligen inte det sömnadstekniska det är fel på, men jag gillar inte riktigt materialen och skulle vilja förbättra en hel del på designen. Igår kväll kände jag mig usel och gråtfärdig, idag fortfarande usel. Jag vet inte vad jag skall göra. Funderar seriöst på att slänga iväg ett mail till lärarna och säga som det är, att jag tänker jobba över jullovet. Okej, vitsorden kanske sjunker (men jag har inte direkt varit plugghäst nummer ett hittills heller om man kollar in tidigare vitsord) men jag kan iallafall vara nöjd över vad jag åstadkommit, och det är det viktigaste för mig. Det är ju min portfolio ändå.

Igår när det var som värst hade Lassi lagat scones med sylt och färskost som jag proppade i mig. Tröstätning är nog bra ibland.Nu ska jag fortsätta sy och fundera ut hur jag skall göra. Hej ångest.

3 kommentarer:

Linn sa...

Vet du Johanna, jag har ett halvt plagg färdigt. Men Berit har nog flera gånger sagt nu att man presenterar vad man har, och sen fortsätter jobba, fotograferingen börjar vecka 4 så då måst de vara färdigt :)

Lina sa...

..jo jag hinner knappast heller bli färdig eftersom jag i så fall borde sy 3,5 plagg i morgon. så no worries! som Linn sa, lärarna har nog sagt att bara vi e klara tills fotograferingen börjar så e de okej.

Red sa...

Tack tjejer! Jag tänker sy som en dåre ännu imorgon, har jag tur så blir jag nöjd med det så har jag två plagg att visa upp. Men jag tänker nog jobba på jullovet också, dom får tycka vad dom vill om det :)