4.12.11

plan b

Vet ni vad. Efter att ha sprungit igenom Åbos alla klädbutiker, loppisar och vintageaffärer femtielva gånger utan att ha hittat nåt fint att ha på mig på bloggpriset gav jag upp. Igår morse sprang jag till Eurokangas och köpte lite tyg, och sedan dess har jag sytt som en dåre. Nu är det bara en finslipning kvar så är klänningen klar!


Jag draperade rakt på dockan eftersom det går snabbare.
I väntan på ett arbetsrum... haha. Man får improvisera.


Jag känner mig lite som typ en Disneyfigur i den, vet ej om det är bra eller dåligt än. Får se imorgon! Jag har en plan C också, som tur är. Just nu är jag lite småtrött på spetstyget efter att ha stirrat på det i två dygn...

5 kommentarer:

Dot sa...

Ser jag fel, eller har ni en kanin på löst i ert hem?! Kan du berätta om det, hur det går, gnagar den sönder något, har ni den löst på natten osv?!

Red sa...

Dot - jo det har vi, det går nog superbra faktiskt, hon hänger mest på vardagsrumsmattan och sovrumsmattan och där har vi inget hon kan gnaga på. Vet inte om det är ovanligt men hon har aldrig varit så hemskt intresserad av väggar eller liknande, lite har hon gnagat på någon list när hon var mindre. Nu är hon snart 6 år ;).

Kablar måste man hålla reda på. Om natten får hon vara lös i vardagsrummet, buren är ändå alltid öppen då hon har sin potta och matskål + vatten där.

Hannasvirrvarr sa...

Vad roligt! Då är vi åtminstone fyra som sytt våra klänningar själva. Inte illa. Vi ses hos Karin!

Red sa...

Hanna - ropa inte hej än, haha. Har stirrat på den så länge nu att den inte alls känns okej mer. Men jag har en plan C! Som är ett loppisfynd dessutom. Får se hur det känns imorgon. Ses då! :)

Bloggpris-kommentatorn sa...

Snyggt!