30.1.12

johannaforsblom.comJag borde sitta och göra en massa uppgifter i marknadsföring men istället sitter jag och pysslar med vad som kommer att bli min hemsida/portfolio. Adressen är något så originellt som johannaforsblom.com! Har en massa grejer som skall läggas dit än, men det får bli lite i taget.

Jag har en massa ideér som snurrar runt i mitt huvud. Den senaste skulle vara att bli företagare på sidan om och sälja handsydda plagg och accessoarer. Löskragar och flugor till exempel. Kanske även sy upp plagg enligt kundens mått, men via internet? Tänk er en webshop där man fick välja tyg (även bland loppisfyndade sådana!) och modell på plagg för att sedan få fylla i sina mått i en tabell och på så sätt göra sin beställning. Så skulle det ta en tid och så kommer det skräddarsydda plagget på posten. Skulle det funka månntro?

5 kommentarer:

Hannasvirrvarr sa...

Absolut tror jag det skulle fungera. Och troligtvis finns det liknande redan. Mera unikt och mindre massproducerat tror jag hårt på.

Anonym sa...

det tror jag också på! drömmer själv om nånting lite liknande, i alla fall försöka mig på eget märke, på sidan om annat jobb till att börja med och se vart det leder! kör hårt tycker jag :)

hani sa...

hani var det som skrev :)

Red sa...

Hanna - troligen finns det ja, speciellt asiatiska sådana (många beställer ju balklänningar därifrån).

Hani - kör hårt du med :)

Linda sa...

Låter som alldeles härlig idé!